Een samenwerking met debitcoinshow.nl kan interessant zijn! Er zijn diverse manieren waarop we kunnen samenwerken. Zo kun je een aanvraag doen voor het laten plaatsen van een advertorial in het kader van linkbuilding. Ik ben Koen en ik blog op werkthuisveilig.nl over cybersecurity, cyberveiligheid tijdens het thuiswerken, technologie en de nieuwste trends.

Wil je graag een blog laten schrijven? Uiteraard zorg ik ervoor dat dit SEO-vriendelijk is. Met een SEO-vriendelijke blog vergroot je het zoekverkeer naar je website. Want goed gevonden worden is natuurlijk altijd fijn! Wist je dat een link van mijn site naar jouw bedrijf of organisatie kan bijdragen aan een hogere positie in Google? Als je zelf geen tijd hebt om een blog te schrijven, of juist interesse hebt in een backlink, aarzel dan niet om een berichtje te sturen!

Mogelijkheden samenwerken

Er zijn diverse manieren waarop we kunnen samenwerken:

  • Link naar je website: Je kunt een link plaatsen in een bestaande blog naar je website of shop. Uiteraard zoeken we hiervoor een passende blog die past bij de context van jouw site. Je mag eventueel ook zelf een suggestie doen.
  • Advertorial/gastblog: Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een advertorial of gastblog posten op onze blog. Je kunt zelf een artikel aanleveren of wij kunnen hem voor je schrijven voor een kleine meerprijs. In de blog mag je vervolgens 2 (do-follow) links opnemen.